Fish XXL – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

[Ukupno:    Prosjek: /5]

& nbsp;

Praktičan za korištenje sprej aktivator grize Fish XXL dizajniran za zimu ribolov pruža dobar ulov ni pod kojim okolnostima.

Pomoćnik u teškim uvjetima

Spray Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu na niskim temperaturama. Formu za javnost sprej, koji se prerađuje u garderobi. Priznati kao efikasno sredstvo da se takmiči u ribolovu za nekoliko godina. Učesnika iz različitih zemalja, izražavajući zadovoljstvo rezultatom, ostavio pozitivne povratne informacije na mamac.

Fish XXL stvorio naučnici posebno za ribolov na hladno, tamnu vodu, može se koristiti u bilo barama, jezerima, rijekama, morima. Za pozitivan rezultat, bez obzira na godišnje doba, vremenske uvjete. Osnova dizajna droge – biologija. . Cilj je da se podigne privremena, high-speed ribolov

U razvoju alata, istraživači su postavili zadatak – da ponudi klijentima brz, efikasan, kompaktan alat, jednostavan za korištenje. Testovi su pokazali da je droga u potpunosti ispunjava zahtjeve.

Kako funkcioniše sprej

Fish XXL, ide na mukozne ribe, iritiraju prirodno uzbuđuje čulo mirisa. Tvari jakog mirisa, sadrže receptore koji prenose impulse do mozga. Čak i ako hranili vodene kičmenjaka, osjetivši miris, plutajući na stranu mamac, zgrabi hranu, uzeti mamac. Nakon izlaganja droge letargičan stanovnike jezera, rijeka postati aktivan u hladnim zimskim vodom.

attractant ima tamnu boju, proizvođač objašnjava boje želje da se zaobiđe zaštitni odgovor vodenih kičmenjaka. Oni su oprezni svetle objekte u vodi. Guste konzistencije proizvoda dozvoljava da ostanu na vrhu mamac, koji omogućuje korištenje mamac nekoliko puta. Rupe, prethodno prikarmlivat ribe, oni su opet, tako da je hvatač, poželjno je da ide u omiljene stranice.

sprej efikasno radi u pomaganju svom vlasniku postigli sljedeće rezultate:

 • Ribolov postaje nekoliko puta uspješniji u bilo kojoj vrsti vode, čak i leda;
 • Atraktant stimulira receptore su izuzetno oprezni, puni objekata ribolova;
 • Potreba za dugo trening mamac nestaje;
 • Proces ribolov je mnogo brže, što je važno i na niskim temperaturama;
 • Catch račun za mnogo veće vrste. Rezultat će zadovoljiti iskusni će obradovati početnike ribar, plen će morati dati, prodati; u potpunosti je opravdao rashoda (kupovina brzina);
 • Da biste dobili prednosti udobne ribolova, bez uzimanja teritorije pronalaženja rupa dodatnu torbu sa mamac;
 • Nema negativan utjecaj na kožu;
 • Atraktant privlači cijeli rojevi iz udaljenih područja;
 • Jednostavan za rukovanje vrlo mekan tips (kom larve komarca);
 • Spray je ekonomičan, zgodan, mogu se direktno na koristiti sa rukavicama, bez tečnog Prehlađivanje;
 • Kompatibilan s različitim garderobu bez neželjenih toksičnih akcije;
 • Stanovnici vode idu za ukusan, privlačan miris;
 • Omogućava svom vlasniku da dobije zadovoljstvo sa procesom, uživati ​​u prirodi, ribolov;
 • Ima produženo dejstvo;
 • Možete koristiti superioran rezultat ribolova kao metoda samopoštovanja.
READ  Iqooster - mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ljekarna

Droga čini zime ribolov lako i ugodno zbog činjenice da je miris privlači sve vrste vodenih kičmenjaka. Nemaju puno vremena da uzalud da zamrzne u rupu – riba aktivnost, dobar ribolov je osiguran.

Sastojci Fish XXL

sprej Fish XXL sastoji se od sljedećih prirodnih sastojaka koji privlače ribu u ledene vode kada je osrednji miris. Bezopasna, ne zagađuje ribnjak:

 • Rocambole (češnjak ogromne veličine) – efikasno djeluje na srce, krvne sudove, probavnog trakta; ima okus, miris običan luk; snažan atrakcija za stanovnike ribnjaka, posebno šarana, odličan zalogaj deverika, šaran, štuka;
 • Ulje konoplje je vrlo hranljiva, savršeno stimulira probavu; privlači deverika, som, crvenperka;
 • Kaffir lime – izvor kiseli ukus Thai, malajski, indonezijski kuhinje, stimulira receptore šaran, babuška, linjak;
 • Proteini lignje je savršeno asimiliran od strane ljudskog tijela; ima jak utjecaj na smuđ, som, manić;
 • Polisaharidi, amino kiseline – supstance koja nedostaje vode zimi, kičmeni, ukus im se sviđa, štetne posljedice na organizam nakon upotrebe u hrani nedostaje
 • .

 • Prirodni masti – privlače sve stanovnike voda (mirna, predatorske, pažljiv)

Aktivni prirodni sastojci u kompleksu dominiraju miris ribe, njih privlači na područje ribolova, zbog čega je. ih da se vrate nakon određenog vremenskog perioda. Komponente za prskanje potpuno siguran za okoliš.

Primjena spoja Fish XXL

Za korištenje Fish XXL za postizanje apsolutnog efekta, važno je da slijedite upute pažljivo tretirati na sve stavke. Morate uzeti uobičajene mamac, koji se uvijek koristi. Kada ribolov mirno preradu ribe mamac 3 puta, predatora – oko 8 (doza udvostručena). Oko četvrt sata počnu grize. Uhvaćen par, ponovo prskati mamac za održavanje mirisa -. Sastav je predmet parcijalne pranje-out

READ  Psorilax - mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

Postoji nedostatak ribolova – morate malo pričekati, vjerojatno su ribe još nisu navikli. To će se uklopiti, uspjeh je neizbježan. Za maksimalne rezultate morate imati dobar pripremiti opremu, kao u konvencionalnim ribolov, napraviti veliki rupu. Budite sigurni da se obuče toplo, kao i uvijek za zimski ribolov. Spray neće učiniti sav posao sami, to je osmišljen kako bi pomogao značajno poboljšati rezultate.

Kada je Fish XXL

sprej Fish XXL korisno koristiti sljedeće kategorije:

 1. Trebate zajamčena led ribolov ulov u ograničenom vremenu;
 2. Ne postoji mogućnost da se na pecanje ogromnu količinu mamaca;
 3. Ne postoji želja da se nauče nove metode ribolova mamac;
 4. Ne postoji mogućnost traženja novih područja ribolova;
 5. Rodbina zabrinuti zbog kritika zbog nedostatka ulova;
 6. Nema vremena za kuhati mamac;
 7. planinarenje, kojima je potrebna novčana kazna putovanja, uzimajući proizvodi niske;
 8. Postoji potreba da se dopuni kućni budžet, cilj – da se okonča otpad;
 9. Ljubitelji ribolova, potpuno zaboravljajući složenost vremena, sezona;
 10. Ne želeći da plati akumulacija;
 11. Stanovnici sjevernog regiona;
 12. U želji da iskuse euforija od ribolova, pronaći novo značenje;
 13. planiranje da odustane od korištenja kombinezonu dok ribolova.
 14. OL>

  nije potrebno obratiti pažnju na jak miris. Nema hemikalija za korištenje može sve da uradi, svuda. Trebalo bi dobro napomenuti -. Poznat fact- stanovnika vode kao potpuno drugačiji miris, za razliku od ribara

  Kontraindikacije Fish XXL

  sprej aktivator grize Fish XXL je u potpunosti antialergijski, može koristiti sve, ali je naglasio slučajevima kada je potrebno da se odbije aplikacije:

  1. Individualni netoleranciju komponenti droge;
  2. Među onima koji su pojesti uhvaćen pomoću riba, postoji kategorija ljudi, tijelo koje je u stanju da pokaže bolna reakcija na sastojke. Ovo je vjerojatno, ali ako voljene pate od alergija, budite sigurni da biste saznali detalje za sprečavanje pretjerane reakcije.

  Ribar se sumnja da su moguće netolerancije? Morate kod doktora, pokušajte ga iz sigurnosnih razloga, prskati mamac se za provjeru na pecanju.

  Troškovi droge Fish XXL

  je moguće kupiti Fish XXL pod povoljnim uslovima, u sastavu:

 • u Ruskoj Federaciji -. 990 RUB
 • u Ukrajini -. 399 UAH
 • u Kazahstanu tengama 5390
 • u Bjelorusiji – 39 Bel. RUB
 • u Moldaviji – 399 lei
 • u Kirgistanu kao 1399
 • u Uzbekistanu suma 99000
 • Azerbejdžan -. 24 man
 • u baltičkim zemljama – 24 €
 • Armenija – 13990 FMT
 • u Evropi – EUR 39
 • u Velikoj Britaniji – 39 funti
 • u nordijskim zemljama – 490 CZK
READ  Diet Duet - mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili se isplati

Gdje kupiti Fish XXL

Order sprej je najbolji na internet portalu prodavca. Na ovaj način kupovine svakako će zatvoriti lažni put. Jednostavno unesite ime, broj telefona u posebnoj formi. Zatim početi rad zaposlenih prodavca koji može organizovati povratni poziv i isporuke. U Moskvi i Sankt Peterburgu, druge regije da dobiju robu u najkraćem mogućem roku.

Praktičan za korištenje sprej aktivator grize Fish XXL dizajniran za zimu ribolov pruža dobar ulov ni pod kojim okolnostima. Pomoćnik u teškim uvjetima u spreju Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu na niskim temperaturama. Formu za javnost sprej, koji se prerađuje u garderobi. Prepoznat kao efikasno sredstvo

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 98 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*