Ravestin – mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

rizik od ateroskleroze tu su i svi, bez izuzetka, i predstavlja ozbiljnu prijetnju, kao što je ova bolest može dovesti do teške posljedice u obliku koronarne bolesti srca, srčanog udara, moždanog udara i drugih stanja koja ugrožavaju život. Nedavno je počeo da stekne popularnost dodataka prehrani koji se prodaju od strane proizvođača kao lijek za bolesti, uključujući bolesti srca i krvnih sudova. Dakle, veliki sumnje u životu “dodatak” za liječenje ateroskleroze Ravestin.

Prema podacima proizvođača TPS, OOOit je potpuno je nRavestinproduct koji nema nuspojava i kontraindikacija. Ali on je aktivno bori sa štetnim holesterola zajedno sa sintetičkim smanjenje lipida dodataka (smanjenje masnoća), prepoznao je univerzalni lijek. Zvuči fantastično … Ali da li je to stvarno?

Kako Ravestin?

Najčešći faktori koji doprinose razvoju ateroskleroze, uključuju: EM>

 • povećanje koncentracije kolesterola u serumu i lipoproteina, posebno niske gustoće;
 • visok krvni pritisak;
 • višak kilograma i pretilost;
 • višak razine glukoze ili mokraćne kiseline u krvi;
 • povećan zgrušavanje krvi;
 • stresne situacije;
 • genetska predispozicija.

Ravestincure holesterola i višak kilograma. On ima kombinovani sastav u obliku kombinacije artičoke, probiotika i prebiotika od fibregla. Ovaj lijek je dostupan u kapsulama od 500 mg. U paketu 15 komada.

dut ffection beutifu3 Ravestin  mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti precizan opis mehanizma proizvođača akcija ne, ali ukazuje na to da kada se uzme Ravestin poštovati sljedeće posljedice:

 • smanjenje u sintezi štetnih frakcija kolesterola;
 • stimulira proizvodnju “korisnih” lipoproteina visoke gustoće;
 • isporuku vitamina svim ćelijama tijela;
 • smanjenje težine ateroskleroze;
 • normalizaciji aktivnosti srca i krvnih sudova;
 • čišćenje krvi i limfe.

Pet prednosti Ravestin (prema proizvođaču)

Da razumiju situaciju i poređenje kemijskih lijekova iz grupe statina, odnosno na osnovu atorvastatina, efekt za sniženje lipida u koje su se pokazale bogatog kliničkog iskustva, razvijaju svoje akcije tek nakon 2-4 tjedana prijem.

READ  NicotinOFF - mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

“dodatak” Ravestin

U uputstva za upotrebu ukazuju na to da Ravestin efikasno bori visoke koncentracije štetnih frakcija holesterola i stimulira proizvodnju korisnih, tako da ne samo da pomaže da se smanji rizik od opasnih komplikacija ateroskleroze, ali i smanjiti tjelesnu težinu. Ako se više upoznati sa svojim sastavom, može se pretpostaviti da je to djelomično istina. Sadrži:

 • Jerusalem artičoke je gomoljasto biljka, plodovi koji nalikuju krompira. To je naširoko koristi u hrani različitih naroda, zbog svoje vrijedne sastava i sadrži proteine, minerale, inulin, šećeri, elementi u tragovima, dušičnih spojeva, vitamina B;
 • probiotik mikroorganizama, uključujući nekoliko vrsta laktobacila, bifidobakterija i streptokoka;
 • fibregum je probiotik, koji u svojoj nRavestinorigin je guma izvedena iz bagrem.

Možda neki od ovih efekata su zbog prisutnosti u sastavu Ravestin artičoke, jer je njegova akcija je vrlo svestran. To je izvor biljka željeza, kalija, kalcija, magnezija, kroma, fluora, i drugih elemenata neophodnih za organizam. Ova biljka je bogata esencijalnih aminokiselina, među kojima arginin, lizin, i valina.

Jerusalim artičoke ili topinambour

Efekti komponenti Ravestin

dut ethetic ttrctive3 Ravestin  mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti topinambur pomaže u snižavanje krvnog tlaka, šećera u krvi i mokraćne kiseline, pokazuje anti-toksičan i Antianemic efekat, ona se koristi za liječenje bolesti krvi, bolesti bubrega, osteoartritis, giht, i drugih poremećaja. Artičoke, kako se zove, stvarno ima sposobnost da smanji koncentraciju holesterola i stimuliše proces mršavljenja. Osim toga, veliku količinu inulina sadržanih u krtola, pozitivno utječe na intestinalnu mikrofloru kao probiotik – supstanca koja tokom fermentacije stvara potrebne uvjete za aktivno reprodukciju i rast korisnih mikroorganizama. Također, prebiotik je guma akacije da fibregum, deo Ravestin.

To snižavanje holesterola je zbog probiotika teško vjerovati. Ali istraživanju koje su proveli Evropska naučnici tvrde da crevne bakterije u procesu kultivacije stvarno u stanju da slom holesterol, dodjelu biološki aktivnih supstanci. U dva odvojena eksperimenta, posmatrao uticaj kulture bakterija propionske kiseline i bifidobakterija sojeva. određivanje nivoa izveo je enzimskom metodom. Ukupan stepen degradacije holesterola u bakterija propionske kiseline iznosila je 80-86%, dok je bifidobakterija je 74-84%.

READ  FreshDepil - mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti

Klinička ispitivanja Ravestin?

distributer tvrdi da su sve te komponente pojačati međusobno radnju i odrediti djelotvornost dodatka za rješenje mnogih problema kardiovaskularnog sistema u sljedećim bolestima:

Podaci ateroskleroze

 • koronarne bolesti;
 • tromboze lezije vene;
 • infarkt miokarda;
 • moždanog udara.

Na web stranici jednog od prodavca Ravestin pruža podatke o kliničkim ispitivanjima ovog alata. Dakle, u 2014. godini, Naučno istraživački institut terapije i preventivne medicine, studija je provedena na 300 volontera s cholesterolemia. To navodno dokazuje da se otarasi holesterola Ravestin pomaže u 87% slučajeva od 100 (!). U preostalih 13% slučajeva, pao je na gornju granicu utvrđenih normi, što je također vrlo profitabilan razinu demonstrira svoju properties.But najzanimljivija stvar u 2015. godini Guodong osnovu istog Instituta “sprovodi” sličnu studiju lijek za snižavanje kolesterola zove Haladol. Brojevi posmatrane su isti … Zaključak da je to laž je očigledan. Osim toga, dizajn web stranica, stil prezentacije i cijena je također vrlo slična.

Zaključak Ravestin

U zaključku, samo da dodam da ako članovi ove dodataka učiniti sadrži čičoka, prebiotici i korisne bakterije, štete će izazvati. Naprotiv, pomoći će da se normalizuje crevne mikroflore, poboljšati probavni sistem, obnavljaju tijelo željeza, magnezija, kalija i drugih vrijednih elemenata i vitamina. Moguće je, čak i prolazno smanjenje nivoa holesterola. Ali ostaje pitanje o tome da li je istina da u svom sastavu sadrži odredio proizvođač supstance, jer dodataka prehrani su praktično ne podliježu kontroli od strane nadležnih državnih organa.

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 277 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.