Sportagen+ -opinions, komentari, cijena,

[Ukupno: 1   Prosjek: 5/5]

Ovaj ugovor je zaključen između Vas pojedinca i administraciju online resurs online trgovine

Korisnik – fizička osoba starosti, u stanju svojim postupcima da steknu građanska prava i da ih samostalno implementirati, kao i mogućnost njihove aktivnosti na stvaranju za sebe civilne dužnosti, da samostalno obavljati i biti odgovoran u slučaju kvara, prihvaćate uvjete ovog korisnika sporazuma i koriste usluge web stranice.

Proizvođač -. Osoba koja, zbog svoje ekonomske aktivnosti, na temelju poduzetničkih aktivnosti, koja se bavi proizvodnjom i održavanje proizvoda

Administration – poslovni subjekt (OGRN:. INN:, registracija mjesto 🙂 vlasnik lokacije na osnovu prava na privatnu imovinu i pružanje organizacijske, financijske i tehničke podrške za postojanje i funkcioniranje stranice

Parties -. Uprave, korisnici i posetilaca sajta ​​p>

Site – Internet resurs online trgovine s ime domene, koji boravi pod organizacijske kontrole i koje su u vlasništvu organa, o smislu prava na privatnu imovinu

.

Proizvodi -. Roba i usluga koje se nude korisniku Uprava, iscrpan popis koji je objavljen na web stranici

Javna ponuda – imovina je upućen neodređenom krugu osoba ili za nekoliko konkretnih lica ponudu koja definitivno i posebno izražava namjeru osoba koja je dala prijedlog, da razmotri sama ušla u ovaj sporazum sa adresata, koji će prihvatiti ponudu.

Prihvaćanje – potpuno prihvatanje jedne od strana uvjete javne ponude Uprave za ulazak u ovaj korisnik sporazuma. Prihvatanjem javne ponude odvija se u početku korištenja web stranice (uključujući i edukativne svrhe) i njegove usluge (usluge).

1. Opšte odredbe

1.1. Ovaj sporazum korisnika (u daljnjem tekstu “Sporazum”) definira opća pravila pohod, korištenje usluga i standarda generala ponašanja na stranice i uređuje civilno pravne odnose između korisnika i korisnika i uprave u procesu njihove interakcije.

1.2. Ovaj Sporazum može biti izmijenjen od strane Uprave jednostrano. Administracija ne snosi obaveze ličnog obavijest takvih promjena. Novo izdanje Sporazum stupa na snagu od dana objavljivanja na web stranici.

1.3. Uslovima sporazuma odnose se na sve posjetitelje stranice, bez izuzetaka.

1.4. Posjetitelja / korisnika, počinje da koristi uslugu online trgovine potvrđuje činjenicu da je upoznat s odredbama ovog korisnika sporazuma u zdravom razumu i jasno memorije, da ih razumiju u potpunosti i prihvatiti uvjete korištenja u cijelosti. Ako se ne slažete s odredbama ovog Ugovora (u dijelu ili u cijelosti), osoba koja je izrazila takvu volju, ima pravo da koristite polje informacija na sajtu.

2. Uredba interakcije između stranaka

2.1. Administracija pruža informacije polje aktivnosti online trgovine koja uključuje ali se ne ograničava na sljedeće podatke: ime, oblik, kvaliteta proizvoda, njegova vrijednost, kao io postupku naručivanja, plaćanja i isporuke proizvoda na korisnik od strane predstavnika uprave. Informacije se nalaze na slobodnom osnovi.

2.2. Korisnik će staviti jedan nalog za proizvode. Administracija može, ali nije obavezan pružiti kratak savjet ili Savjetodavnog u prirodi postavljanjem pitanja. Pružanje takvih savjet je besplatan.

2.3. Za primanje usluga iz stava 2.2. korisnik sporazumu, korisnik će staviti svoje pitanje. U tom slučaju potrebno je da se sumiraju svoje pitanje i ostavili kontakt podatke -. E-mail, kontakt broj telefona

2.4. Administracija ima pravo da ne odgovori na postavljena na zahtjev korisnika i ne daje odgovor, u slučaju da će taj zahtjev biti nejasni, sadrže brutalan, uvredljive korisničko ime, reči i slovooborotami Upravi, treće strane, i iz drugih razloga, vođen unutrašnjim uvjerenjima.

READ  Da li Pills Keto goriva radi? Komentar Side Effects 2018 !!

2.5. Implementacija koje web usluga i (ili) sposobnosti ne daje korisnika bilo ekskluzivna prava i privilegije.

2.4. Ugovorne strane su se složili da je Uprava ima pravo da postavi reklamne blokove, banneri, reklame u raznim oblastima, uključujući i gdje postoji informacija objavljenih od strane korisnika, bez pristanka korisnika.

2.5. Informacije objavljene na web stranici Uprave je rezultat intelektualne aktivnosti organa i sva imovina i moralna prava na takve informacije spadaju u upravi, dok se, sve dok ne bude drugačije. Tako Korisnik ne dogodi neki ekskluzivna prava na rezultatima intelektualne aktivnosti Uprave, izrazio je u grafičkom, tekstualnih, video audio oblik, datum za imovinu na web stranici.

2.6. Administracija nije odgovoran za zaštitu krše prava korisnika u kontekstu naselja po ovom osnovu sporova, uključujući i na sudu.

2.7. krše korisnika autorskih prava u vlasništvu Uprave i (ili) druge osobe, podrazumijeva za počinitelja na odgovornost u skladu sa zakonodavstvom Ruske Federacije.

2.8. U slučaju povrede autorskih prava od strane korisnika, putem ilegalnih smještaja nije u vlasništvu korisnika materijala, Uprava izuzima iz slobodnog pristupa takvim materijalima, na zahtjev legitimnih vlasnika.

2.9. Korisnik je zabranjeno da objavljuju informacije koje direktno ili indirektno sadrži zajedničke elemente pornografije, uvrijedljive, oštetili neko dostojanstvo, sadrži apeli za nasilje, ekscesa i druge radnje podrazumijevaju kršenja postojećeg zakonodavstva definirane teritorijalne nadležnosti koje sadrže maliciozni softver, i (ili) druge informacije koje mogu uzrokovati štetu trećoj strani.

2.10. U slučaju kršenja klauzule 2.9. ovog Sporazuma i ne u skladu sa zahtjevima Uprave, uključujući i brisanje takvih informacija od javnog pristupa mjestu Korisnici su odgovorni prema odredbama ovog Ugovora i (ili) važećim zakonskim propisima Ruske Federacije. Uprave u ovom slučaju, ima pravo da ukloni iz stava 2.9. informacije nezavisno.

2.11. Administracija nije odgovoran za rezultate korisnika posjeti treće strane (vanjski) resursi, linkovi na koje možete objaviti na web stranici. Pod rezultati označava bilo koji rezultat, bez obzira na njegovu prirodu, a od dana nastanka koji je korisnik nastale bilo materijalne štete, moralnih predrasuda i drugih negativnih manifestacija.

2.12. Proizvoda koje nudi Uprave korisnika, distribuira na daljinu u okviru uslove propisane važećim zakonskim propisima Ruske Federacije, je certificiran i ispunjava zahtjeve utvrđene u zakonodavstvu u oblasti zaštite prava potrošača.

3. Korištenje usluga od strane korisnika

3.1. Korisnik ima pravo da slobodno koristiti usluge i prijedloge navedene na web stranici u potpunosti, osim u slučaju kada je takva upotreba je nezakonito, krši prava, sloboda i interesa Uprave i (ili) drugih web korisnika.

3.2. Redoslijed postavljanja naloga

3.2.1. Korisnik samostalno obilazi polje informacije o web stranice, bira proizvod i stavlja nalog.

3.2.2. Ako je potrebno, Uprava će pružiti korisnika Savjetodavnog i usluga informacija u izbor proizvoda na način propisan ovim sporazumom korisnika.

3.2.3. Korisnik bira proizvoda, koji je objavljen na web stranici, a Uprava nije odgovoran za posljedice u slučaju postavljanja naloga na third-party resursa. Ova stavka ima istu pravnu snagu i u slučajevima kada druge web stranice kopirati, duplikat informacije objavljeni na web stranici, uključujući brand name, logo, dizajn, stil prezentacije informacija na sajtu.

READ  Choco Lite čokolada za mršavljenje

3.2.4. Naručivanje se vrši popunjavanjem obrasca prijave. Polja označena sa “*” su obavezna. Na kraju obrasca, kliknite na “Naruči”.

3.2.5. Strane su se složile da je broj telefona (e-mail adresa) od korisnika, Uprava šalje kratke informacije poruku sa detaljima kako i / ili druge potrebne informacije. Korisnik počinju koristiti uslugu online trgovine prihvati ovo stanje u potpunosti i garantuje da nećete imati bilo kakve tužbe u odnosu na tu temu.

3.2.6. Nakon iznad operacije, zahtjev Korisnik je dodijeljen jedinstveni broj, a kako se postavlja, šta je izdao odgovarajuće obavještenje. Već neko vrijeme, Uprava komunicira sa korisnika navedenih u p 3.2.5. na način da se potvrdi kako.

3.3. Načinu plaćanja

3.3.1. Proizvodi moraju biti plaćeni u formatu 100% plaćanja ili na drugim uslovima koje stranke postignu tokom plasman naloga korisnika, i (ili) drugim fazama interakcije između ugovornih strana.

3.3.4. Dostava proizvoda se vrši tek nakon postizanja uslova navedenih u tački 3.3.1. Sporazuma korisnika.

3.4. Redoslijed isporuke proizvoda

3.4.1 isporuku proizvoda Korisnik je vrše naši sopstveni prevoz organ ili prevoznik.

3.4.2. Uslovi isporuke, za svaku pojedinačnu uzeti u izolaciji slučaju.

3.4.3. Naručivanje i isporuku proizvoda do korisnika utvrđuje se u postupku stavljanja naloga od strane korisnika.

3.4.4. Strane su se složile da isporuku proizvoda do korisnika vrši se u skladu sa našim Korisnički ugovor. Isporuku proizvoda od strane korisnika iz skladišta je moguće, uz dodatno odobrenje postupka samouprave.

3.4.5. U slučaju isporuke proizvoda na uslova post plaćanja, proizvodi se šalju kurirom na korisnika tek nakon što je Korisnik platio za kurirske punih troškova proizvodnje.

3.5. Naloga povrata proizvoda

3.5.1. Korisnik ima pravo da odbije robu u bilo koje vrijeme prije njegovog transfera, a nakon prijenosa robe – u roku od 7 dana, osim kada je to korisnika pravo je ograničena važećim zakonima Ruske Federacije

.

3.5.2. Vratite proizvode dobra kvaliteta je moguće ako svoju trgovinu haljinu, potrošačke svojstva, kao i dokument kojim se potvrđuje činjenica i uvjete kupovine određenog proizvoda.

3.5.3. Korisnik nema pravo da odbije robu dobre kvalitete, što pojedinačno definirane osobine, ako ovi proizvodi mogu se koristiti isključivo za kupovinu korisnika.

3.5.4. Na odbijanje korisnika od proizvoda, proizvođač proizvoda da ga vrati iznos plaćen od strane korisnika u skladu sa ugovorom, uz izuzetak troškova dostave iz korisnik vratili proizvoda, najkasnije u roku od 10 dana od dana datum prezentacije korisnik relevantnim zahtjevima proizvođača.

4. Dužnosti i odgovornosti stranaka

4.1. U slučaju korištenja intelektualnog vlasništva Uprave sadržaja web stranice u bilo koju svrhu, Korisnik mora ranije, prije nego postavljanje takvog materijala, da se dobije dozvole administracije. Uz odobrenje Uprave, Korisnik mora prikazati puno ime i ime domena izvora u sljedećem formatu: Internet-shop. Hiperveza bi trebalo da bude aktivan i direktan, kada se klikne, plovi na određenu stranicu sajta iz koje se uzima materijal.

READ  Vitaelife Pharma Omega 3 - mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

4.2. Po analogiji s uputama u poglavlju 4.1. ovog Ugovora, Korisnik se obavezuje da će postupiti u slučaju korištenja intelektualnog vlasništva koja pripadaju trećim licima. Način i postupak provođenja navedenih u pregovorima sa vlasnikom materijala.

4.3. Administracija nije odgovoran za postupke korisnika koji je izazvao povredu prava trećih lica, osim u slučajevima predviđenim važećim zakonskim propisima Ruske Federacije.

4.4. Administracija nije odgovoran za sadržaj objavljen od strane korisnika.

4.5. Administracija nije odgovoran za sadržaj web stranice korisnik mišljenja. Mišljenja korisnika sajta su subjektivne stavove njihovih autora ni na koji način tvrde da bude objektivan. Oni ne mogu poklopiti sa javnog mnjenja i ne može biti istina.

4.6. Odluka o davanju / ne davanje podataka o ličnosti od strane Uprave samo na osnovu zahtjeva šalje osoba od autoriteta, na način propisan važećim zakonima reda.

4.7. Administracija ima pravo da ne odgovori na pitanja, žalbe i slova koje ne sadrže detalje kandidata (ime i prezime, kontakt informacije).

4.8. Administracija nije odgovoran za podatke o registraciji koji je naveden od strane korisnika kada interakciji sa polje informacije o web stranice.

4.9. Administracija ima pravo, bez objašnjenja, da se ograniči, da blokiraju pristup korisnika (uključujući neprijavljenih) na internet stranici, sa djelomičnim ili potpuno uklanjanje informacija koje je objavljen od strane korisnika na web stranici.

4.10. Administracija se obavezuje da će razmotriti tvrdnju, izdaje u postupku predviđenom po područjima 4 sporazuma, u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana od dana prijema.

5. Postupak za rješavanje sporova

5.1. U slučaju detekcije Site sadrži informacije, koje sadrže rezultate intelektualnog vlasništva pripadaju trećim licima, nosilac prava dužan je da:

5.1.1. Da bi tvrdnju navodeći činjenične i normativne osnove koje omogućavaju osoblje za uklanjanje informacija iz javnog pristupa.

5.1.2. Pridaju tvrde dokaze originalnost intelektualnog vlasništva (original, drugih dokumenata potvrđuje vlasništvo nad autorskim pravima objekta).

5.1.3. Pošaljite dokumente navedene u odredbama točaka 5.1.1., 5.1.2. ovog Sporazuma, e-mail administracija: [email protected]

5.2. Potraživanja Korisnici na kvalitetu usluga, proizvoda, i druge komentare treba poslati na e-mail Inbox administracije: [email protected]

5.3. U slučaju opisanom str. 3.2.3. Korisnički ugovor, žalbe, tužbe, zabrinutost se šalju na upravljanje odgovarajućih resursa. Administracija ima pravo da ne odgovori na takav tretman.

5.4. Administracija nije obavezan da doprinese pretraživanje iz stava 3.2.3. pojedincima i ostalim trećim stranama, čije akcije su povrijeđena prava, sloboda i interesa korisnika.

6. Ostali uslovi

6.1. Sve moguće situacije, sporovi koji proizlaze iz odnosa korisnika, korisnika i trećih strana, korisnika i administracije, koja nisu uređena ovim ugovorom, rješavaju u cilju određen zakonima Ruske Federacije.

6.2. Stranke ovog sporazuma priznaju prava i dužnosti stvara odnose na lica iz ovog sporazuma, i potpuno svjestan svojih postupaka, razumijevanje pravne prirode posljedice takvih akcija u cijelosti.

6.3. Neaktivnost Uprava u slučaju kršenja bilo koje odredbe Sporazuma Korisnik ne lišava Uprave pravo da kasnije odgovarajuće radnje da zaštiti svoje interese i zaštitu zakonom zaštićenih prava.

6.4. Na svim pitanjima, osim onih koji su snimljeni u točki 5 sporazuma korisnika, korisnici se mogu obratiti Upravi slanjem odgovarajuće poruke.

& nbsp;

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 98 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*