Squeeze Station – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Postoje rasprave o tome što je pire je više pogodan za ishranu bebe prvoj godini života: konzervi, homogenizirani ili pripremio mama. I to, i druga opcija ima svoje pluseve i minuse, ali meko pakovanje torbica je jednako pogodan za ishranu. Ako ste odabrali pripremiti bebu pire, neminovno će podići pitanje pirea pakovanje.

Pire u mekom torbicom paket ili Doypack

Deca vole voćne kaše u fleksibilne ambalaže doypak. Ponekad okoreli “mesojedima” se može uvjeriti da jedu voće samo kroz ovaj paket. OO-paketi pogodna kod kuće i na putu, i na šetnju.

Store pire krumpira u OO-pack je zgodno, ali nije jeftin. Postoji li alternativa? Najbolji smoothie recepti za djecu

Wrapping stanica iz Infantino doy-paketa ​​H2>

Stanica za pakiranje hrane u domaćinstvu Squeeze Station Infantino svježi proizvodi frape, sokova, voća i povrća kaše i Pakirano u višekratnu upotrebu kapaciteta boca 130 ml za jednokratnu upotrebu doy pakovanja sa kapacitetom od 118 ml. Je jedan od najudobniji, higijenske i popularan u cijelom svijetu stanica.

Jedan pritisak Station, voća i povrća kasice, želea i sokovi su pakirani u mekim višekratnu upotrebu boce i za jednokratnu upotrebu meke Infantino pakovanje. Čuvanje upakovane hrane može biti do 2 dana u frižideru, ili do 2 mjeseca u zamrzivaču, odmrzavanje po potrebi pod mlazom tople vode ili na sobnoj temperaturi.

READ  Bliss Hair - mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

Glavni nedostatak stanice -. disposability meke torbe doy-paket i mogućnost pakovanje samo po određenoj stanici, kao i nemogućnosti da koriste za nošenje paketa drugih proizvođača

torbe prodaju se zasebno – set 50 vrećice čaja košta $ 10. Nije budžeta. Sama stanica pakovanje 10 vrećica i za višekratnu upotrebu boce u kompletu vrijedan više od $ 50. Može se kupiti na nas web stranice i ruski predstavnici Infantino (SAD) brend. U nastavku je link na jeftin kineski analogni stanica Infantino na Aliexpress.

Američka višekratnu upotrebu stand-up vrećice sa zip lock

Amerikanci imaju druge opcije koje se mogu kupiti na Amazonu bilo direktno ili preko posrednika. Imajte na umu, nema dostupna na višekratnu paketa tržište nisu kompatibilni sa Squeeze stanice do stanice, što smo govorili gore. Samo je integrirana u proces pripreme i pakiranja.

Paketi doy-pack od Baby Breezza

10 vrećica doy-pack od Baby Breezza prodaje se po cijeni od $ 9.99 na Amazonu. To bi bilo skupo, ali (!) Ove torbe stand up torbica za pakovanje beba kašica su za višekratnu upotrebu . Punjenje vreća i ispiranje ostataka iz pire je povoljno vrši sa strane, otkopčava posebne zip-lock.

Doy-pack sa zip-lock ChooMee

višekratnu kese za ChooMee hrane za bebe se razlikuju od svijetle dizajna konkurenata i specijalnog silikona mlaznica. Iz mišljenja kupac jasno je da je vezanost je vrlo koristan dodatak, posebno za male sladokusce koji još uvijek nisu u stanju da samostalno podesiti protok od kaša kada se koristi OO-pack. Međutim, oni su lako promazyvaetsya, a ponekad je potrebna zamjena (uporediti sa silikonskim bradavice na snagu).

Zip-bravu na doypacks ChooMee potpuno vodootporan. On je bio dvostruki i vrlo jaka.

Set od 8 soft pakovanja za bebu pire s troškovima zip-zatvaranje $ 19.99. Postoje jeftinija opcija.

Stand up torbica i zip lock Squooshi

Squooshi za višekratnu upotrebu pakovanja može biti ispunjen po analogiji s drugim paketima sa zip lock, ili pomoću posebnog benzinske pumpe – uređaj nalik špric. A set od 6 paket će koštati $ 12.99, i 6 paketa benzinska pumpa -. $ 24.99

READ  GenBrain - mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada

Squooshi poseduje malo više volumena nego OO-pakete drugih proizvođača.

višekratnu upotrebu torbica Dr.DUDU

Ambalaža za hranu za bebe Dr. DUDU je jedan od najvećih budžeta – 8 paket sa dvostrukim zip-lock košta 10 $. Standardni iznos je 5 grama, što je oko 150 ml.

višekratnu upotrebu paketa drugih proizvođača

Ekološki torbe za dječju hranu sa zip-lock na vrhuncu mode u SAD-u, tako da postoji mnogo sličnih opcija od drugih proizvođača: WeeSprout, Goodie torbice, za višekratnu upotrebu hrane za bebu od Kirecoo, Jungle Squeez …

Većina robe je najlakše kupiti na Amazonu sami ili preko posrednika.

Soft ambalaže za hranu za bebe u BEABA Babycook

Silikonska povratnu ambalažu za hranu za bebe u BEABA Babycook

Ako ne želite da se nered sa jednokratnu paketa ili kupovina iz inostranstva, možete koristiti kontejner-Cup za pire BEABA Babypote. Ova silikonska kup za pire, zapremine 150 ml. Nedostaci:

  • cijenu;
  • nezgodno za punjenje i pranje;
  • nemogućnost zamrzavanja, što je u suprotnosti lako implementirati u konvencionalnim doypacks.

samo u cijeni – više od 600 rubalja. i ne previše ugodno punjenje i pranje, kao i nemogućnost zamrzavanja u odnosu na kese sa patent zatvaračem.

višekratnu upotrebu torbica pakuje za skladištenje hrane za bebe Happy Baby

višekratnu kašiku paket za hranu za bebe Happy Baby prodaje se zasebno.

Glavni nedostatak vrećice paketa iz Happy Baby, samo za višekratnu upotrebu stand up torbica, predstavljeni na ruskom tržištu u ovom trenutku je zip-Lok dvostruko, a ponekad i instalacija paketa proizvoljno objaviti. Posebno pod visokim pritiskom i maksimalnu punjenja. kapacitet serije je 180 ml. Glavni izlaz iz ove situacije – da popuni pakete za 2/3, više nema. Pa, ili da koriste stranim partnerima. Kupiti stand up torbica sa spremištem zip lock hrane za bebe Happy Baby

READ  Finefit - mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ljekarna

Have a Happy Baby i drugih zanimljivih uređaja:. Kašikom-mlaznice za stand-up torbice i slavine za standardne boce vode koja pretvara svaki bocu u hrani grudi pot

Kineski višekratne torbe za hranu za bebe

kineski, kao i uvijek, a ne daleko iza globalni trend za samostalno kuhanje zdravo za bebu i oslobodi sve vrste uređaja za lako spremanje i konzumiranje raznih pirea i frape.

Analogni stanica Infantino pakovanja i ambalaže za nju

Slično američkom stanice pakovanja Squeeze Station Infantino svježe i jeftini dodatne vreće za pakiranje stanice Infantino.

Jeftini višekratnu torbica paketa za kašica

Veliki (380 ml) za višekratnu upotrebu torbica paketi za bebe kašica u obliku životinja pojedinačno

višekratnu upotrebu torbicu pakovanju od 200 ml pojedinačno u obliku životinja s jastogom kopčom za pričvršćivanje

10 višekratnih torbica pakuje za čuvanje majčinog mlijeka i pire krompir sa kašikom u kompletu.

prodavaču paketa sa zip-lock različite veličine – 40-170 ml i najviši rejting. Na OO-paketa kao što je američki Amazon, to je iznenađujuće. Međutim, besplatan zgodan dostava čini da se pomiri sa ovom činjenicom.

Najpopularnije, optimalna na omjer cijene / kvalitete za višekratnu upotrebu torbica paketi za kašica sa zip zatvaranjem. Uključeno 8 računara kapaciteta 150 ml.

Stand up torbica za hranu za bebe novo mora imati

Popunite u mekom pakovanju za dječju hranu sa zip-lock može biti ništa: voće, meso, povrće pire, žitarice, smoothies, jogurt, sir i mnogi drugi

Povoljno, sa samo-kuhanje sama Mama reguliše količinu soli, šećera, drugi zaslađivača ili konzervansa, ravnotežu masti, proteina i ugljikohidrata. Je pravo prehrana za djecu!

Store priprema i pakirani po majka mash preporučuje se ne više od 2 dana u frižideru i 2 mjeseca u zamrzivaču.

ne čudi da se postepeno soft pakovanja za bebu pire postati “must have” i ruski mama.

Podijelite svoje ideje i recepte pire za malo izbirljiva!

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 98 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*